Serverar: 2 portioner
Viktväktarvänlig. Ej pointsangivet, beroende på om man vill utnyttja duoval, fria smaksättare eller annan mängd och fetthalt på ingredienserna.
Skala och hacka löken och vitlöken. Skala och kärna ur och riv äpplet grovt. Skala och riv moroten grovt. Fräs lök, vitlök och curry i lite olja i en fettsnål stekpanna. Smula i köttfärsen och låt den brynas med under omrörning och tillsätt sedan äpple, morot, tomatkross, salt och peppar. Låt grytan koka upp på nytt och koka sedan på svag värme tills det mesta av vätskan har kokat in, ca 15 minuter. Rör om då och då, smaksätt mer om det behövs.
Hej vännen idag har jag ätit köttfärsgryta med curry god var den en klar 5 monica
NU har jag gjort köttfärsgrytan igen kanon god en femma är den värd kram / monica