Köttfärslimpa

Serverar: 4 portioner

Snabbmat.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 140 g bacon
  • 1 ägg
  • 2 msk crème fraiche
  • 4 msk milda mat 4%
  • 2 msk mjölk
  • Ströbröd till rätt konsistens
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk kalvfond
  • Vitlökspeppar
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka lök och skär baconet i bitar. Stek tillsammans.
    2. Blanda alla andra ingredienser i en bunke. Häll på de stekta ingredienserna när de är klara. Forma till en limpa och sätt på en plåt. Sätt in i ugnen tills det är klart. Koka potatis till.

    Liknande recept

    1
    45 min
    3-4
    2
    4.5
    30 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben