Köttfärslimpa

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

En otroligt god och glutenfri maträtt.

Ingredienser

  • 1 kg köttfärs (gärna älg)
  • 1 stor gul lök
  • 2 ägg
  • 2 dl grädde
  • 0,5 dl soya
  • 4 msk potatismjöl
  • 2 msk grillkrydda
  • ½ tsk svartpeppar
  • ca 1 paket (140 g) bacon
  • riven ost efter behag
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla ingredienser i en skål utom baconet och osten. Tag sedan ett fuktat bakplåtspapper och platta ut smeten till en fyrkantig kaka. Skär baconet i bitar och fördela det över köttfärskakan, Strö den rivna osten över och rulla ihop den allt till en rulle. Grädda mitt i ugnen ca 1 timme. Serveras med kokt potatis, sallad och en god sås

    Liknande recept

    1
    45 min
    3-4
    2
    4.5
    30 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben