Köttfärslimpa

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Har kommit på detta recept själv.

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1/2 dl mjölk
  • 1 st ägg
  • 500 g köttfärs
  • 1/2 gul lök
  • 1 burk ärter och morötter (400 g)
  • Salt
  • Peppar
  • Grillkrydda
  • 1/2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Blanda havregryn, mjölk och ägg låt svälla i ca 10 min. Skala och finhacka löken. Blanda ner köttfärs, ärter och morötter, löken och kryddor efter smak och den rivna osten. Smörj en ugnsform och forma färsen till en limpa. Grädda i 175 g ca 50 minuter.

    Liknande recept

    1
    45 min
    3-4
    2
    4.5
    30 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben