Serverar: 6-8 portioner
Tid: 2 timmar
Prova en annan variant av köttfärslimpa
Blanda färsen med löksoppan, ägget, buljongen, osten och kryddorna.Smöra formen. Forma färsen i lämplig ugnsform, lägg baconen omlott över färsen. Grädda i 175" i 30-45 minuter beroende på hur hög färsen är. I slutet kan man täcka över med folie för att inte baconet skall bli för hårt. Servera stekta lökringar och valfri potatis till, gärna rårörda lingon också. Vi brukar ha en hemgjord brunsås till.(Finns bland mina recept).
Denna köttfärslimpa rekommenderar jag varmt, det godaste jag ätit på länge. Kommer att göra den fler gånger.Betyg en femma ifrån mej.Tack så mycket för receptet.
MUMS!!!! Vilken god och saftig köttfärslimpa, detta recept kan jag absolut rekomendera.
En jätte god köttfärslimpa,kommer att bli en favorit. Wiola
Har testat denna köttfärslimpa,kanon god. Alla i familjen tyckte samma sak