Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
Lite annorlunda med ananas men ack så gott
Sätt ugnen på 200gr. Blanda mjölk och strödbröd och låt det svälla. Rör ner de övriga ingredienserna(ej soja och margarin) Lägg färsen i ett ugns fat och forma till en limpa. Pensla med margarin och soja. Grädda i 20 min. Vispa ur stekformen med grädde. Koka upp grädde och mjöl, vispa slät och smaka av med soja och, ananasspad, salt och peppar. Servera med kokt potatis och grönsaker.
Jag håller med dig Lena, Ack så god. Den här rätten kommer jag att laga fler gånger.
Hmm...tycker nog att det verkar vara galet mycket vitpeppar...borde kanske vara 1,5 kryddmått istället? Dessutom behöver min ugn minst dubbla tiden!
Kände inte mycket smak av ananasen tyvärr... :( Men i övrigt var det inget fel på den, så den får en klar 4:a av mig :)