Köttfärslimpa med svampfyllning

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Lite uppiffning av en klassiker!

Ingredienser

  • 600 g köttfärs
  • 2 ägg
  • 5 tsk potatismjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 200 g champinjoner eller annan svamp
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser utom svampen. Hacka svampen. Lägg hälften av färsen i en ugsfast form med svampen ovanpå. Lägg på resten av färsen och nyp om kanterna och bulla upp till en limpa.
    2. Tillaga i ugn på 225 grader i 25 minuter.

    Liknande recept

    1
    45 min
    3-4
    2
    4.5
    30 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben