Köttfärspaj á la Lena

Serverar: 4 portioner

Glömde ta kort, men ack så god den var!

Ingredienser

  • 1 sats bostonpajdeg
  • 500 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • Ca 2 dl ketchup
  • Allroundkrydda
  • 1 krm vitlökspeppar
  • 400 g champinjoner (1 burk)
  • 1 stor vitlöksklyfta, pressad
  • 1 dl grädde
  • 1-2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Stek löken så de blir lite mjuka. Ha i köttfärsen och stek den med löken. När den är färdigstekt så har du i champinjoner, pressad vitlöksklyfta, ketchup, allroundkrydda och vitlökspepparn. Stek ett tag till. Ha i grädden och låt det puttra i ca 10 minuter.
    2. Gör pajdegen och tryck ut den i formen. Ha i köttfärsröran och ha över den rivna osten. Jag gillar mycket ost, men du gör ju som du vill. In i ugnen 175 º i 45 minuter. Servera med en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben