Köttfärssås och spaghetti

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Köttfärssås med vitt vin och grädde.

Ingredienser

  • Köttfärssås
  • 500 gram köttfärs
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 250 g passerade tomater
  • Tomatpuré
  • 1 msk ketchup
  • 1 dl vitt vin
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 buljong
  • ½ dl riven permesanost
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Oregano
  • Basilika
  • Timjan
  • Instruktioner

    1. Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen. Häll på grädden, passerade tomater och vinet. Riv ner lite permesanost. Låt puttra och smaka av!
    2. Servera med spaghetti, extra permesan, lite ketchup och sallad. MUMS.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spaghetti med köttfärssås
    Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben