Söt, nötaktig kokos möter frisk, lite kryddig lime i den här glassen. Gör inte för lite, den är försvinnande god.
Ingredienser
2 äggulor
1 dl florsocker
Rivet skal av 1 lime
1 1/2 dl kokosmjölk
3 dl vispgrädde
Ev 2 msk rostad kokos
Instruktioner
- Rör ihop äggulor, florsocker, limeskal och kokosmjölk.
- Vispa grädden och rör ner den i äggsmeten. Häll i en form och täck med plastfolie.
- Frys i minst 4 tim. Stjälp upp glassen och strö ev över rostad kokos.
- Garnera gärna med exotiska frukter, t ex kiwi, färsk ananas, mango, papaya.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Hej Har laddat hem många av dina recept, sjukt go allihopa!!! Detta måste bara jag prova låter spännande. Du har räddat mitt efterrätts problem nu Många tack!!
Hur mycket ska man vispa grädden? Ska den va hårt vispad? :)