Kokos och limeglass

Serverar: 6-8 portioner

Söt, nötaktig kokos möter frisk, lite kryddig lime i den här glassen. Gör inte för lite, den är försvinnande god.

Ingredienser

  • 2 äggulor
  • 1 dl florsocker
  • Rivet skal av 1 lime
  • 1 1/2 dl kokosmjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • Ev 2 msk rostad kokos
  • Instruktioner

    1. Rör ihop äggulor, florsocker, limeskal och kokosmjölk.
    2. Vispa grädden och rör ner den i äggsmeten. Häll i en form och täck med plastfolie.
    3. Frys i minst 4 tim. Stjälp upp glassen och strö ev över rostad kokos.
    4. Garnera gärna med exotiska frukter, t ex kiwi, färsk ananas, mango, papaya.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    gazellen 13 november 2008

    Hej Har laddat hem många av dina recept, sjukt go allihopa!!! Detta måste bara jag prova låter spännande. Du har räddat mitt efterrätts problem nu Många tack!!

    Mysticdream 22 augusti 2012

    Hur mycket ska man vispa grädden? Ska den va hårt vispad? :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben