Kokos Panna cotta

Serverar: 4-6 portioner

Len och läcker dessert med smak av kokos. Garnera med färska hallon

Ingredienser

  • 5 dl Kelda Kokos
  • 2 gelatinblad
  • 3/4 dl strösocker
  • Färska hallon
  • Instruktioner

    1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 minuter.
    2. Koka upp Kelda Kokos och socker i en kastrull under omrörning. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma kokosmjölken så att de smälter.
    3. Låt svalna något och häll upp i portionsformar. Ställ dem i kyl ett par timmar tills de stelnat.
    4. Garnera med färska hallon före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    bikbok 7 juli 2009

    Mmmm låter gott :)

    3holland 17 juli 2009

    Receptet ska fungera med vilken kokosmjölk som helst.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben