Kokos papadums

Serverar: 4 portioner

En garanterad succé för alla tillfällen.

Ingredienser

  • 4 papadums (indiskt tunnbröd)
  • 80 g smält smör
  • 4 msk kokosflingor
  • 2 msk råsocker
  • Limekräm
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • ½ dl florsocker
  • rivet skal av 1 citron
  • 1 skivad mango
  • Garnering
  • Färsk mynta
  • Instruktioner

    1. Pensla smält smör på papadumsbröden och strö över kokos och råsocker. Lägg på en tallrik, sätt in i micron i 45 sekunder på högsta effekt tills den har bullat upp sig. Bryt brödet i 2 delar.
    2. Blanda ihop yoghurt, florsocker och rivet limeskal till en kräm. Lägg krämen och mangon mellan papadumsen.
    3. Garnera med färsk mynta och pudra gärna över florsocker.
    4. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben