Kokosformar

Serverar: 30 portioner

Tid: 35 minuter

Till kalaset eller varför inte till eftermidagskaffet

Ingredienser

  • 125 gr smör
  • 3/4 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 72 dl marsanpulver
  • 3/4 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • Hallonsylt
  • Topping
  • 1 ägg
  • 2 1/2 dl kokosflingor
  • 2 1/2-2/3 stösocker
  • 1/2 dl mandelspån
  • 25 gr smält smör
  • Instruktioner

    Arbeta samman smör och socker.tillsätt mjöl marsanpulver och bakpulveroch arbeta ihop till en deg. Dela i 30 bitar rulla snabbt ihop till bollar och lägg i småkaksformar eller klicka i degen med sked Gör ett hål i varje kaka och fyll med hallonsylt. Vispa ägg och socker till topping tillsätt kokos och mandelspån häll i det avsvalnande smälra smöret fördela blandningen över kakorna grädda i 200 grader 10-12 minuter eller tills kakorna känns färdiga LYCKA TILL !

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    guardianlinda 5 mars 2008

    hej! Vad kan jag använda istället för marsanpulver, jag är laktosintolerant!/Kram

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben