Kokosgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Har ej provat detta recept än.

Ingredienser

  • 2 morötter
  • 1 gul lök
  • 2 paprikor, 1 röd och 1 grön
  • 1 msk matfett
  • 1/2 röd pepparfrukt
  • 1 tsk färskriven ingefära
  • 1 burk kokosmjölk, 400 g
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk ljus snabbredning
  • 500 g falukorv
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala morötterna och skär i stavar. Skala och klyfta löken. Kärna ur och strimla paprikorna.
    2. Fräs morötter och lök i matfett. Tillsätt paprika, strimlad pepparfrukt, ingefära, kokosmjölk och fond. Koka i 10 min.
    3. Red av med redning och lägg i strimlad falukorv. Koka i 3 min och smaka av med salt och peppar. Servera med ris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben