Kokosgryta à la Conny

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Mitt ex gjorde denna till min 40-års fest. Jättegott!

Ingredienser

  • Ca 400 gr fransyska
  • 1 liten burk champinjoner
  • 100 gr inlagd röd paprika
  • 1/2 liten burk majskorn
  • 3 klyftor vitlök
  • 1/2 burk kokosmjölk
  • 1/2 burk creme fraiche
  • salt
  • svartpeppar
  • ingefära
  • Instruktioner

    Fräs upp köttet, svampen och vitlöken i en gryta. Hacka paprikan och häll i den och majsen. Blanda. Häll på kokosmjölk och creme fraiche och blanda. Krydda och låt småputtra på låg värme i ca 20 minuter. Servera med kokt potatis och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben