Kokoskakor

Serverar: 20-25 portioner

Mycket lättbakade kokoskakor som går utmärkt att grysa.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 5 dl kokosflingor
  • 1 tsk vetemjöl
  • Smör eller margarin till plåten
  • Mjöl till plåten
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda kokosflingor och vetemjöl och tillsätt det i äggsmeten.
    3. Forma smeten med hjälp av två teskedar till små toppar på smord och mjölad plåt, lägg dem ej för tätt.
    4. Grädda kakorna gyllengula ca 10 minuter.
    5. Låt kakorna kallna på plåten och lossa dem sedan med tunn och vass kniv.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    35
    2
    4
    25 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben