Kokoskakor med lakrits

Serverar: 30 portioner

Söta och lite sega kokoskakor med bitar av mjuk saltlakrits. En spännande och god variant av allas våra klassiska kokoskakor.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 dl strösocker
  • ½ dl Arla Smör- och rapsolja
  • 200 g kokosflingor, ca 5 dl
  • 75 g mjuk saltlakrits, t ex 10 sillar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Rör ihop ägg och socker. Rör i smör- och rapsolja och kokos.
    3. Hacka lakritsen och blanda ner den. Låt stå 10 min.
    4. Klicka ut smeten och forma till platta små kakor på plåtar med bakplåtspapper.
    5. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Låt kallna.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    35
    2
    4
    25 min
    6-8
    1

    Kommentarer (1)

    emaxen 30 oktober 2012

    Tack för ett lyckat recept. Jag hade i saltlakrits och hallonskruvar, blev kanongoda. Full pott i betyg. Ha en trevlig höst/emaxen

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben