Kokospannkaka glutenfri, mjölkfri, äggfri

Äntligen ett gott pannkaksrecept utan gluten, mjölk och ägg! Som nybliven allergiker och pannkakstokig har testerna varit många...

Ingredienser

  • 2 dl sojamjölk
  • ¼ dl kokosflingor
  • ¾ dl glutenfri mjölblandning
  • ½ dl havregryn
  • ¼ dl risflingor (Panama minutris)
  • ¼ dl potatismjöl
  • Äggersättning (motsvarande 1 ägg, kan uteslutas eller bytas mot lite maizena)
  • Honung
  • 1 tsk bakpulver
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Blanda hälften av mjölken med resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet. Låt vila i 15 min så att havregrynen hinner svälla lite. Stek i ett plättlagg (då håller de ihop bättre).
    2. Servera naturella eller med tropisk frukt och honung.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben