Naturligt glutenfria & mjölkfria chokladkakor

Serverar: 30 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Lättbakade och goda kakor.

Ingredienser

  • 125 g mjölkfritt margarin
  • 1 dl råsocker
  • 1 dl solrosfrön
  • 2½ dl bovetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • Instruktioner

    1. Blanda de torra ingredienserna. Blanda sen i margarinet. Låt stå i kylskåp ca 1 timme.
    2. Rulla degen till tjocka längder, dela sen i 30 bitar. Rulla till kulor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, gaffla. Grädda i 200 grader.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben