Naturligt glutenfria & mjölkfria chokladkakor
Serverar:
30 portioner
Tid:
1 timme 30 minuter
Lättbakade och goda kakor.
Ingredienser
125 g mjölkfritt margarin
1 dl råsocker
1 dl solrosfrön
2½ dl bovetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 msk kakao
Instruktioner
Blanda de torra ingredienserna. Blanda sen i margarinet. Låt stå i kylskåp ca 1 timme.
Rulla degen till tjocka längder, dela sen i 30 bitar. Rulla till kulor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, gaffla. Grädda i 200 grader.
Liknande recept
Glutenfri chokladkaka med chokladglasyr
4
8
1
Naturligt glutenfri scones
40 min
1-4
Glutenfri chokladkaka med kokosbotten
5
40 min
4
Chokladkaka med smak av cappuccino glutenfritt
Glutenfri chokladkaka med mycket smak
30 min
12
1
Chokladkaka
4
1 h
20
Skurna chokladkakor
4.9
60
7
Sivs chokladkaka
4.9
50 min
12
4
Vit chokladkaka med lingonglasyr
40 min
15
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!