Chokladkaka med smak av cappuccino glutenfritt

Konsistensen är som en kladdkaka och den är jättegod. Smakade den hos mitt systerbarn då hon och barnen är gluten så bakas allt i gluten

Ingredienser

  • 100 g smält margarin el smör
  • 1,5 dl ljust basmjöl
  • 4 msk kakao
  • 3 dl socker
  • 2 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • Till formen
  • Smör
  • Kokosflingor
  • Glasyr
  • Choklad med smak av cappuccino
  • Instruktioner

    1. Rör ihop alla ingredienserna till en jämn smet och häll i en ca 1,5 liters form som är smörad och bröad (med kokosflingor).
    2. Grädda i nedre delen av ugnen i 175°, ca 30 min.
    3. Kakan ska vara lite kladdig i mitten då är den godast. Smält blockchoklad ( med smak av cappuccino) och bred över kakan. Servera gärna kakan med lite syrlig fruktsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben