Kokossmul a la Ernst

Tid: 30 minuter

Otroligt gott och smakrikt och det har väldigt lång hållbarhet. Kan strösslas på i princip alla typer av desserter. Har haft mitt i över en månad i en burk med tättslutande lock och smakar lika gott som nygjort.

Ingredienser

  • 175 g kallt smör
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl riven kokos
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk kanel
  • 50 g grovhackad vit choklad
  • 1 dl rörsocker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär smöret i bitar. Mixa hastigt ihop alla ingredienser i en matberedare eller nyp med fingertopparna ihop till en smulig massa.
    2. Fördela blandningen på en bakpappersklädd plåt. Tillaga i nedre delen av ugnen ca 15 minuter tills det fått lite färg. Låt svalna och rör runt med en gaffel för att göra smulor. Förvaras i en tättslutande burk.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben