Kokt höns med svamp- och paprikasås

Serverar: 4 portioner

Mjölkfritt

Ingredienser

  • 1 kokt höna
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 200 g färska champinjoner alt burksvamp
  • Mjölkfritt margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 6 dl buljong från hönskokningen
  • 1 dl havredryck
  • Instruktioner

    1. När hönan är kokt, tag bort skinnet och skär köttet i små bitar.
    2. Strimla paprikorna. Fräs svampen i mjölkfritt margarin. Strö över vetemjöl. Rör om. Späd med buljong, lite i taget, under omrörning. Koka 3 minuter. Tillsätt havredryck, hönskött och paprika. Krydda ev med salt och peppar.
    3. Serveras till pasta eller potatis.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    4
    3 h 30 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben