Blanda alla ingredienserna i en mikrokanna.
Tillaga utan lock, 750W, i 2 minuter. Rör om efter ca ½ minut, när ingredienserna är varma och lätta att blanda.
Häll ut den kokta massan på ett smörpapper.
Bryt blockchokladen i rutor och lägg dem i mikrogrytan.
Tillaga utan lock, 750W, i ca 1 minut. Rör om när chokladen börjar mjukna. Avbryt så snart den har smält.
Pensla ut chokladen över den stelna kolan. Skär eller klipp i bitar när den kallnat.
Oh, fick samma recept i en liten julbaks-broschyr när jag var mindre. Hade glömt av receptet, så jag tackar och bockar!
Det blir riktigt goda kolabitar!
Frida8722 mars 2009
Vad roligt att du blev så glad :D
Ja det är det :)
Visions8 september 2009
Kom också ihåg detta recpet,senast jag gjorde det hade jag nått recept med 1dl sirap,vart bara slask av alltihop. Men nu fixade du upp receptet som jag saknat så länge,TACK!:)
Oh, fick samma recept i en liten julbaks-broschyr när jag var mindre. Hade glömt av receptet, så jag tackar och bockar! Det blir riktigt goda kolabitar!
Vad roligt att du blev så glad :D Ja det är det :)
Kom också ihåg detta recpet,senast jag gjorde det hade jag nått recept med 1dl sirap,vart bara slask av alltihop. Men nu fixade du upp receptet som jag saknat så länge,TACK!:)