Kolasås från Gotland

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Kaloribomb men fantastiskt god till glass. Smakar som flytande knäck...

Ingredienser

  • 2 dl strösocker
  • 1 dl sirap
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk kakao
  • 50 g margarin
  • Instruktioner

    Koka ihop allt och servera varm till glass.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    SaraFreij 25 mars 2008

    Guud, så gott! Gjorde den till fruktsallad och glass. Åt det som blev över med sked efter att det stelnat i kylskåpet!! Mmmmmm!!!!

    bjuranna 30 juli 2008

    Väldigt god! Den blev så där härligt len i konsistensen. God både varm och kall.

    irko 6 september 2008

    Hej! Jag som är född och bor på gotland blev stormförtjust i denna gotländska kolasås! Va kul att den är just gotländsk! Gottgottigottgott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben