Korintkakor

Serverar: 30 portioner

Glutenfria

Ingredienser

  • 100 g riven mandelmassa
  • 100 g smör eller margarin
  • 2 dl maizenamjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk strösocker
  • 1 tsk kanel
  • 1 dl korinter
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Hacka ihop mandelmassa och smör eller margarin med maizena och bakpulver. Blanda i socker, kanel och sist korinter.Ta klickar av degen och trilla kulor.
    3. Lägg dem på bakpappers klädd plåt, tryck till med en gaffel. Grädda i ca: 7-8 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    helemm 3 december 2013

    Vad menas med "maizenamjöl"? Jag har testat med både maizena majsstärkelse och majsmjöl och båda gångerna flöt kakorna ut/ihop till ett enda stort flarn. Förutom det så var det goda kakor.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben