Korv Stroganoff med paprika och svamp

Serverar: 4 portioner

Håll tillgodo med ännu en variation på Korv Stroganoff...

Ingredienser

  • 600 g Scan Ekologisk Falukorv
  • 1 strimlad gul lök
  • 100 g färska skivade champinjoner
  • 2 strimlade paprikor
  • 4 msk tomatpuré
  • 4 dl mjölk
  • 1 msk japansk soja
  • Instruktioner

    1. Skär korven i strimlor.
    2. Hetta upp lite matfett i en vid stekpanna och bryn den lätt. Ta upp korven ur stekpannan. Bryn lök, svamp och paprika hastigt i pannan och lägg i korven igen.
    3. Rör i tomatpuré och späd med mjölk. Låt koka ihop ett par minuter. Smaka av med soja, salt och peppar.
    4. Servera falukorven med ris eller pasta och gärna en god råkostsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben