Korv tandoori med örtyoghurt

Serverar: 4 portioner

En variant med god korv

Ingredienser

  • 2 äpplen med skal, i tärningar
  • 1 gul lök, grovhackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 0,5-1 msk tandoorikrydda
  • 1-2 krm kardemummakärnor
  • 1 msk flytande margarin
  • 300 g mager grillkorv elle quornkorv, i bitar
  • Örtyoghurt
  • 1,5 dl matyoghurt
  • 2-3 msk färska örter, hackade
  • 1 krm salt
  • Svartpeppar
  • 4 portioner ris, kokt
  • 8 späda morötter, kokta
  • 250 g blomkålsbuketter, kokta
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till örtyoghurten.
    2. Fräs äpple, lök, eventuellt vitlök och kryddor i fettet. Blanda i korven och fräs ytterligare ett par minuter.
    3. Servera korven och örtyoghurten med ris och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben