Korvpytt med pestopasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt och gott när man har ont om tid!

Ingredienser

  • 3 magra kryddstarka korvar (t ex chorizo)
  • 1 squash
  • 1 röd paprika
  • 6 färska champinjoner
  • 1 tsk olivolja
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • 400 g bandspaghetti (fullkorn)
  • 1 msk pesto
  • Instruktioner

    1. Börja med att halvera korvarna på längden och skär dem sedan i lagom tjocka skivor. Skiva eller tärna grönsakerna i lagom stora bitar. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och lägg i korven. Låt fräsa på ganska hög värme tills korvbitarna fått färg, tillsätt därefter grönsakerna och låt dem fräsa med tills de mjuknat något. Krydda med lite salt och grovmalen svartpeppar.
    2. Koka under tiden upp pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda sedan i pesto i den färdigkokta pastan, lägg upp på en tallrik och toppa med en rejäl mängd korvpytt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben