Pestopasta med avokado

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Trevlig vegetarisk rätt.

Ingredienser

  • ca 300 g pasta (breda band)
  • 3-4 morötter
  • 2 avokador
  • 2 dl creme fraiche
  • ½ dl pesto
  • 2 msk rostade solrosfrön
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. 2. Skala och skiva morötterna. Dela, kärna ur och skala avokadon. Skär den i bitar. 3. Lägg i morötterna i pastavattnet och låt dem koka med i 5 min på slutet av pastans koktid. 4. Vispa ihop creme fraiche och pesto i en kastrull och värm såsen försiktigt. 5. Låt pastan och morötterna rinna av. Servera med pestosåsen och akokado. Strö över solrosfrön och peppra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben