Lax och pestopasta

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Den här rätten lagade min pojkvän till mig och vi har gjort den fler gånger efter det! Mycket god och det tar inte lång tid att göra den och det är enkelt!

Ingredienser

  • 2 st laxfiléer
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Pasta till 2 personer, valfri sort
  • 1 burk Zeta Pesto Genovese (med soltorkade tomater, eller basilika och vitlök)
  • Pinjenötter
  • Cocktailtomater
  • 2 citronklyftor
  • Babyspenat
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 200°. Lägg laxen i en ungnssäker form och salta och peppra. Ställ in i ugnen och låt baka sjäv i ca 20 minuter.
    2. Koka pastan enligt paketet. Rör ner peston i pastan.
    3. Rosta pinjenötterna i en torr teflonpanna, akta så att du inte bränner dem!!!
    4. Om du använder dig av pesto med soltorkade tomater kan du toppa med torkade, saltade soltorkade tomater, men det är inte ett måste.
    5. Lägg upp och servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben