Korvspett med ostpotatis och gurkröra

Serverar: 4 portioner

Till korv smakar gurkröran med tacosås extra gott.

Ingredienser

  • 400 g korv, gärna olika sorter
  • 1-2 röda paprikor
  • 4-6 stora potatisar
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl cottage cheese, KESO® naturell
  • 2 dl Arla Köket riven ost gratäng
  • 2 msk sesamfrön
  • Gurkröra
  • 1 1/2 dl cottage cheese, KESO® naturell
  • 1/2 dl bostongurka
  • 1/2 dl tacosås
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Skär korven i bitar. Kärna ur paprikorna och skär i bitar. Varva korv och paprika på spett. Lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Tvätta potatisen och skär den i 1 cm tjocka skivor. Lägg dem på plåten och salta lätt. Blanda cottage cheese och ost. Bred det på potatisen och strö över sesamfrön. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Smaksätt cottage cheese med bostongurka och tacosås. Servera röran till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben