Kotlettgryta med parmesanost.

Serverar: 4 portioner

Parmesanosten gör att denna rätt blir helt "ljuvlig".

Ingredienser

  • 600 g benfri kotlett
  • Ca 10 cm purjolök
  • 12 champinjoner (färska)
  • 100 g riven parmesanost
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 ½ tsk pepparmix
  • 1 tsk salt
  • 1 krm kajennpeppar
  • Instruktioner

    1. Strimla köttet och purjolöken. Skiva champinjonerna. Fräs kött och grönsaker var för sig. Krydda. Lägg alla ingredienser i en gryta förutom parmesanosten. Koka 6-7 minuter. Rör ner parmesanosten precis innan servering.
    2. Servera med tagliatelle, riven parmesanost och en sallad.

    Liknande recept

    5
    1 h 20 min
    6
    3

    Kommentarer (4)

    smulot 5 december 2009

    Jättegod gryta. Jag hade i lite senap tillsammans med grädden, det ger en fin brytning till sältan av parmesanosten.

    emmadockan 5 juli 2010

    Mycket gott! Lagas ofta av mig och pojkvännen..

    christincarlsson 8 augusti 2010

    mycket god

    monicadanell 23 januari 2011

    Super god kan varmt rekomderas du får en sol klar 5 av mej monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben