Parmesanosten gör att denna rätt blir helt "ljuvlig".
Ingredienser
600 g benfri kotlett
Ca 10 cm purjolök
12 champinjoner (färska)
100 g riven parmesanost
3 dl vispgrädde
1 ½ tsk pepparmix
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
Instruktioner
Strimla köttet och purjolöken.
Skiva champinjonerna.
Fräs kött och grönsaker var för sig.
Krydda.
Lägg alla ingredienser i en gryta förutom parmesanosten.
Koka 6-7 minuter.
Rör ner parmesanosten precis innan servering.
Servera med tagliatelle, riven parmesanost och en sallad.
Jättegod gryta. Jag hade i lite senap tillsammans med grädden, det ger en fin brytning till sältan av parmesanosten.
Mycket gott! Lagas ofta av mig och pojkvännen..
mycket god
Super god kan varmt rekomderas du får en sol klar 5 av mej monica