Krabbruschetta på vitlöksbröd

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En spansk variant av (Tapas) om du gillar krabba Super god förrätt

Ingredienser

  • 1 burk krabbkött
  • 1 förpackning krabbstiks (fryst)
  • ½ dl majonnäs
  • 1 burk creme fraiche
  • Några droppar tabasco
  • 1 röd chili (eller chilipulver)
  • 1 skalat äpple
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar
  • Mozzarellaost
  • 4 st vitlöksbaguetter (finns frysta)
  • Instruktioner

    1. Skär krabbköttet, stiksen och äpplet i mindre bitar.
    2. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
    3. Lägg baguetterna på plåt, häll röran över. Skiva ost över.
    4. Gratinera 250 grader 5-7 min, tills osten smällt. Servera med sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    wivson 11 maj 2012

    Supergott - inte bara till förrätt utan också till kvällsvickning!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben