Kräftpasta med chili och vitt vin

Serverar: 3 portioner

Tid: 15 minuter

Jätte gott...kräftorna,persiljan,vitlöken,chili och vinet... Det kan inte bli bättre!!

Ingredienser

  • 1 ½ msk olivolja
  • ½ röd chili (eller efter smak)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 170 g kräftstjärtar
  • 1 dl vitt vin
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 msk hummerfond
  • 1 tomat
  • 1 knippe bladpersilja
  • 3 port kokt pasta ( Jag använde Linguini)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Finhacka vitlök och chili och fräs i olivolja. Lägg i kräftstjärtarna och häll sedan i vitt vin, låt stå tills vinet har förångats och ta sedan bort stekpannan från spisplattan. Tillsätt tomatpuré,hummerfond och finhackad tomat och strö över finhackad bladpersilja.
    2. Koka pastan och lägg den sedan i kräftröran. Blanda försiktigt och tillsätt en liten skvätt olivolja. Krydda med salt och svartpeppar och garnera med lite bladpersilja

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben