Snabblagat och supergott (för dem som kan äta skaldjur förstås!) - den här läckra förrätten med avocado och het kräftröra är klar på 15 minuter. Ur Allers nr 46/09.
Ingredienser
200 g kräftstjärtar, frysta eller i lag
3 msk majonnäs
1 msk crème fraîche
1-2 tsk sweet chilisås
½ krossad vitlöksklyfta
Salt
Peppar
Till servering
2 avocador
Lime
Färsk koriander
Mangoldskott
Instruktioner
Rör samman majonnäs och crème fraîche. Smaksätt med sweet chilisås och krossad vitlök efter behag. Blanda ned tinade eller väl avrunna kräftstjärtar och smaka av med salt och peppar.
Skär skalade avocadohalvor i skivor och pressa över limesaft. Fördela avocadoskivor och kräftröra på tallrikar och garnera med korianderblad. Servera med röda mangoldskott och limeklyfta.