Krämig coleslaw med äpple och lingon

Serverar: 6 portioner

Ett sådant här tillbehör är helt perfekt på julbordet eller annat bord - passar verkligen till allt! Spetskålen kan bytas ut mot vitkål och rödkål.

Ingredienser

  • 1 rött äpple
  • 300 g spetskål
  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl yoghurt, 10 %
  • ½ msk dijonsenap
  • ½ msk vinäger, t.ex. äppelcidervinäger
  • 1 msk finhackad persilja
  • 1-2 msk rårörda lingon
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Skär äpplet i fina strimlor och hyvla kålen tunt. Blanda majonnäs, yoghurt, senap, vinäger och finhackad persilja i en stor skål. Vänd ner kål och äpple. Rör i lingonen och smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben