Krämig grov kantarellröra
Serverar:
3-4 portioner
God röra till bla bakad potatis.
Ingredienser
3/4 liter kantareller, 2-3 dl förvällda
1/2 hackad rödlök
3/4 dl crème fraiche
2-3 krm örtsalt
1 krm vitpeppar
Ev. gräslök
Instruktioner
Rensa svampen och förväll den i lättsaltat vatten. Låt den rinna av och kallna helt.
Blanda med lök och crème fraiche. Krydda med örtsalt och peppar.
Garnera gärna med hackad gräslök.
Liknande recept
Grovt bröd med äpple och youghurt.
4.6
1 h 20 min
2
14
Krämig jordgubbspaj
4
8
Falukorv med krämiga grönsaker
4
2
1
Krämig pastasallad
6
Krämig kassler
45 min
4
1
Grov långfranska
4
2
1
Krämig laxtårta
5
8-10
1
Krämig fiskpanna med gräslök
4.4
2-3
5
Krämig kasslergryta med curry
5
5
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!