Krämig gryta med dijonsenap och soltorkade tomater

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Man kan nästan inte förstå att den här grytan kan vara så krämig och god utan att bli alltför fet!

Ingredienser

  • 1 fläskfilé (ca 500 g)
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 dl sky från pannan
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 msk dijonsenap
  • 4 inlagda soltorkade tomater
  • Instruktioner

    1. Skiva köttet tunt. Bryn det i smör, salta och peppra och lägg över i en traktörpanna.
    2. Skölj ur stekpannan med vatten och häll det över köttet. Koka upp och tillsätt crème fraiche, soja och senap. Låt sjuda några minuter.
    3. Skär tomaterna smått och lägg ner i såsen, koka upp grytan. Servera med kokt ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben