Krämig paprikakyckling

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

Den här grytan är verkligen god med mycket smak. En till söndagsfavorit.

Ingredienser

  • 2 dl strimlad inlagd paprika
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 600 g kycklingfileér
  • 2 msk margarin
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • Ljus maizena redning
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk salt
  • 1/2 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Sila av lagen från paprikan, skala löken och vitlöken som finhackas.
    2. Strimla kycklingen och fräs den tillsammans med vitlöken tills den fått fin färg. Lägg ner paprikan och löken.
    3. Tillsätt grädde och mjölk, låt koka försiktigt. Red av med maizena och smaksätt med en nypa socker, salt och peppar efter tycke och smak.
    4. Låt koka 5 minuter.
    5. Servera med ris och sallad!
    6. Lycka till//Jenny!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben