En god vardagsrätt som passar till ris, pasta, couscous eller quinoa. Jag brukar dock bara ta matlagningsgrädde och ingen mjölk... men det är en smaksak!
Passar även som bra barnmat, min lille som gillade detta skarpt. Bra mat till många hungriga magar ;)
Ingredienser
600 g kycklingfilé
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 burk paprikasallad
2 dl grädde
2 dl mjölk
1 msk Maizena ljus redning
1 msk kycklingfond
Salt
Svartpeppar
Socker
Fett till stekning
Instruktioner
- Skär kycklingen i strimmor. Bryn den i lite fett. Lägg över kycklingen i en gryta. Hacka och bryn sedan löken och vitlöken. Häll av väskan från paprikasalladen. Häll över löken och paprikasalladen över kycklingen. Häll på vätskan (mjölk och / eller grädde) och kycklingfonden. Smaka av med salt, peppar och socker.
- Serveras med ris, pasta, couscous eller quinoa. Servera även med en god sallad.
Liknande recept
Kommentarer (0)