Krämig potatissallad.

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Använd helst färskpotatis.

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis
  • 1 späd purjolök, tunt skivad
  • 1 dl cornichoner ( små ättiksgurkor )
  • 1 dl hackade blandade färska örter, t ex gräslök, persilja
  • Sås
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk grovkornig dijonsenap
  • 1 msk flytande honung
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka upp potatisen i saltat vatten. Sänk värmen och sjud 10-20 min. Låt svalna helt. Rör ihop såsen. Smaka av med salt och peppar. Halvera potatisarna och lägg i en rymlig skål. Tillsätt purjo, halverade smågurkor, örthack och sås. Blanda väl.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben