Krämigt vitlöksbröd

Serverar: 4-6 portioner

Ett krämigt och gott vitlöksbröd.

Ingredienser

  • 1 lång baguette
  • 125 g mozzarella
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 knippa persilja
  • 1 krm salt
  • 200 g philadelphiaost orginal eller vitlök
  • Instruktioner

    1. Skär osten i små tärningar. Pressa vitlöken och hacka persiljan. Blanda allt med philadelphiaosten, salta.
    2. Skär baguetten i skivor men inte helt igenom. Fyll varannan skåra med blandningen. Svep in baguetten i dubbla lager aluminium folie (Så långt går det bra att förbereda)
    3. Lägg paketet på grillgallret och låt ligga ett par minuter, vänd paketet på ena sidan och sedan den andra och grilla ett par minuter på varje sida. Ät brödet varmt

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben