Serverar: 4-6 portioner
En gryta med mycket smak. Blir bara godare om den får stå och "dra" en dag.
Skär korven i skivor och stek i stekgryta. Ta bort korven och lägg i köttet. Bryn köttet i korvfettet. Strimla paprikan. Salta och peppra köttet och strö över mjölet. Lägg tillbaka korven i grytan och tillsätt syltlök,oliver,hackad gurka,paprika och grädden. Koka grytan 15-20 minuter Smaka av med spad från syltlöken och pressa i vitlöken.
Karibien
Jag befinner mig just nu i Västindien, på ön Bequia i Grendinerna. Vi...
Har själv gjort denna gryta flera gånger. Kanongod!!
Jättegod gryta, enkel och snabb att tillaga dessutom.
använde vildsvinskött. Blev lika gott som fläskfile.
Denna gjorde jag till 20 personer. Jag tog receptet och multiplicerade med fyra, vilket gav massor med mat över. Alla tyckte det var gott och det var enkelt att göra Jag bjöd på kokt potatis och sallad till. Men till resterna gjorde vi pressad potatis, vilket var ännu godare.