Krispig mandelnougat
Serverar:
25 portioner
Mmm
Ingredienser
250 g nougat
125 g mörk choklad
1/4 dl råsocker strö
50 g flagad mandel
Instruktioner
Rosta mandeln gyllenbrun i en torr stekpanna.
Smält nougaten över vattenbad. Finhacka chokladen och låt den smälta i nougatmassan. Tillsätt råsockret och blanda väl. Blanda i mandeln.
Klä en avlång form med bakplåtspapper och häll i chokladmassan. Låt stelna till dagen efter, då den skärs i bitar.
Liknande recept
Krispiga kolakakor
4.6
8
Krispigt bacon och parmesan med spaghetti
4
Krispiga chokladmuffins
5
12
1
Krispiga fettsnåla sesamcrackers
50 min
Krämig och krispig räkpaj
30 min
4
Krispig sallad med kassler och soltorkade tomater
15 min
3
1
Krispiga chokladbollar
3
1
krispiga chokladbars med messmör
2 h 10 min
1
Krispig Mars konfekt
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!