Krispiga marsipanägg
Serverar:
30 portioner
Låt chokladen stelna innan du avnjuter äggen...
Ingredienser
200 g Odense Marsipan
1 dl saltrostade mandlar
150 g Odense Vit Choklad
Ett par droppar valfri karamellfärg
Strössel: torkade jordgubbar eller hallon efter fantasi
Instruktioner
Hacka saltrostade mandlar fint och blanda samman med marsipanen.
Dela upp i 30 bollar och forma som små ägg.
Smält chokladen enligt anvisningarna på förpackningen.
Färga ev. chokladen med lite karamellfärg.
Rulla äggen med lite choklad i handen och sedan i strösslet.
Låt chokladen stelna innan du avnjuter äggen.
Liknande recept
Krispiga kolakakor
4.6
8
Krispigt bacon och parmesan med spaghetti
4
Krispiga chokladmuffins
5
12
1
Krispiga fettsnåla sesamcrackers
50 min
Krämig och krispig räkpaj
30 min
4
Krispig sallad med kassler och soltorkade tomater
15 min
3
1
Krispiga chokladbollar
3
1
krispiga chokladbars med messmör
2 h 10 min
1
Krispig Mars konfekt
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!