Krispiga marsipanägg

Serverar: 30 portioner

Låt chokladen stelna innan du avnjuter äggen...

Ingredienser

  • 200 g Odense Marsipan
  • 1 dl saltrostade mandlar
  • 150 g Odense Vit Choklad
  • Ett par droppar valfri karamellfärg
  • Strössel: torkade jordgubbar eller hallon efter fantasi
  • Instruktioner

    1. Hacka saltrostade mandlar fint och blanda samman med marsipanen.
    2. Dela upp i 30 bollar och forma som små ägg.
    3. Smält chokladen enligt anvisningarna på förpackningen.
    4. Färga ev. chokladen med lite karamellfärg.
    5. Rulla äggen med lite choklad i handen och sedan i strösslet.
    6. Låt chokladen stelna innan du avnjuter äggen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben