Krispiga Marsipanhattar
Serverar:
20 portioner
Roliga och goda att bjuda på jul-godisbordet.
Ingredienser
Odense rosa Figurmarcipan med jordgubbssmak
Odense grön Figurmarcipan med päronsmak
50 g Odense Grand Cru Nougat
50 g Odense Grand Cru Chokladknappar
80 g All Bran Cornflakes
Instruktioner
Smält nougaten och chokladknapparna i mikrovågsugn. Blanda i Cornflakes.
Lägg upp matskedsstora toppar på ett bakplåtspapper. Låt dem stelna i kyl.
Under tiden topparna är i kylen, kavla ut marsipanen till en ca 2 mm tjock platta. Ta sedan ut runda plattor 3-4 cm i diameter.
Lägg marsipanplattorna som lock på de krispiga topparna och tryck till med tre fingrar.
Liknande recept
Krispiga kolakakor
4.6
8
Krispigt bacon och parmesan med spaghetti
4
Krispiga chokladmuffins
5
12
1
Krispiga fettsnåla sesamcrackers
50 min
Krämig och krispig räkpaj
30 min
4
Krispig sallad med kassler och soltorkade tomater
15 min
3
1
Krispiga chokladbollar
3
1
krispiga chokladbars med messmör
2 h 10 min
1
Krispig Mars konfekt
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!