Krispiga Marsipanhattar

Serverar: 20 portioner

Roliga och goda att bjuda på jul-godisbordet.

Ingredienser

  • Odense rosa Figurmarcipan med jordgubbssmak
  • Odense grön Figurmarcipan med päronsmak
  • 50 g Odense Grand Cru Nougat
  • 50 g Odense Grand Cru Chokladknappar
  • 80 g All Bran Cornflakes
  • Instruktioner

    1. Smält nougaten och chokladknapparna i mikrovågsugn. Blanda i Cornflakes.
    2. Lägg upp matskedsstora toppar på ett bakplåtspapper. Låt dem stelna i kyl.
    3. Under tiden topparna är i kylen, kavla ut marsipanen till en ca 2 mm tjock platta. Ta sedan ut runda plattor 3-4 cm i diameter.
    4. Lägg marsipanplattorna som lock på de krispiga topparna och tryck till med tre fingrar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben