Krispiga svartkålschips

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 25 minuter

Godare och krispigare än grönkålschips. Dessutom nyttigt!

Ingredienser

  • 200 g svartkål
  • 2 msk rapsolja
  • havssalt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader. Skölj kålen och krama den sedan med hushållspapper. Skär eller riv kålen i bitar samtidigt som du tar bort den hårda stjälken i mitten. Lägg kålen i en skål och häll över 2 msk olja och salta litegrann. Rör runt med händerna så kålen täcks av olja och salt. Häll ut kålen på plåt med bakplåtspapper så att svartkålsbitarna ligger helt utspridda.
    2. Sätt in plåten i ugnen 15-20 minuter tills alla chipsen är krispiga och torra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben