Krispigt drinktilltugg
Serverar:
6-8 portioner
Tid:
15 minuter
Parmesan+oliver+basilika=sant!
Ingredienser
75 g hårt tunnbröd
130 g svarta kalamataoliver, urkärnade
75 g parmesanost (2 dl riven )
1 dl finhackad basilika
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Bryt tunnbrödet i så stora bitar du tycker blir lagom. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Skiva oliverna och fördela dem på brödbitarna. Strö över parmesanosten.
Grädda mitt i ugnen, ca 5 minuter. Strö över färsk basilika.
Liknande recept
Krispiga kolakakor
4.6
8
Krispigt bacon och parmesan med spaghetti
4
Krispiga chokladmuffins
5
12
1
Krispiga fettsnåla sesamcrackers
50 min
Peppriga drinktilltugg
8-12
Krämig och krispig räkpaj
30 min
4
Krispig sallad med kassler och soltorkade tomater
15 min
3
1
Krispiga chokladbollar
3
1
krispiga chokladbars med messmör
2 h 10 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!