Kryddgurka
God enligt min smak =)
Ingredienser
2 frilands gurkor
Lag
2,4 dl äppelcidervinäger
0,6 dl vatten
5 dl strösocker
5 msk salt
2 tsk senapsfrön
2 tsk dill
6 blad av svartvinbär
Instruktioner
Tvätta gurkorna, de ska inte skalas. Skiva gurkorna i passligt tjocka skivor.
Koka upp lagen så att socker och salt löses upp. Häll den varma lagen över gurkan. Låt svalna. Ställ inläggningen i kylen. Låt stå till dagen efter.
Liknande recept
Sillmousse
1 h 30 min
10
1
Potatissallad med aioli
30 min
6-8
Vorschmack, Påskalammet annorlunda
2 h
6
Blackeyesallad
Bastutomtens skinkmuffins
1
Julsallad med skinka
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!