Kryddig biffpanna

Serverar: 4 portioner

Kryddstarka korvar är perfekt som smaksättning i grytor och röror. När korven får koka med i grytan kryddar den såsen samtidigt.

Ingredienser

  • 3 skivor utskuren biff, ca 400 g
  • 2 kabanosskorvar, ca 200 g
  • 2 rödlökar
  • 2 msk smör
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • Koriander
  • Tillbehör
  • Kokta bönor eller pasta
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i strimlor och korven i skivor. Skala och klyfta löken. Bryn köttet i hälften av smöret i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg över det i en låg, vid panna.
    2. Stek korven och lägg över i pannan. Häll i crème fraiche och låt allt koka några minuter. Stek löken i resterande smör på svag värme och lägg över den i pannan. Strö över koriander.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben